Bouwkundige werkzaamheden door de professionals in de regio IJmond

Neem contact op

HAM Vastgoedonderhoud is van oorsprong een schildersbedrijf. In 2001 zijn wij daarnaast gestart met het leveren van bouwkundige werkzaamheden. Zo kunnen wij onze klanten een compleet dienstenpakket aan vastgoedonderhoud bieden.

Wat is vastgoedonderhoud?

Met vastgoedonderhoud worden alle werkzaamheden aan de bouwkundige staat van uw bezit bedoeld. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van kozijnen tot het plaatsen van een dakkapel. Voor elk onderdeel van uw vastgoed kunnen wij het bouwkundig onderhoud uitvoeren.

Alle specialisten onder één dak

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor groot en klein onderhoud. Een voorbeeld van klein onderhoud zijn de kozijnen. Door onze ervaring als schildersbedrijf weten wij dat het nogal eens voorkomt dat tijdens het buitenschilderwerk ook dakgoten moeten worden gerepareerd en/of kozijnen aan vervanging toe zijn. Wij beschikken over ervaren timmerlui die dit soort klein onderhoud snel en vakkundig oppakken. Het grote voordeel is dat wij zowel het schilderwerk als het gevelonderhoud in één keer voor u uitvoeren. Dit bespaart u een hoop tijd en kosten.

 

Voor disciplines die niet binnen onze eigen werkzaamheden vallen, werken we nauw samen met een aantal vaste, ervaren partners. Zo heeft u maar één aanspreekpunt die de eindverantwoordelijkheid draagt, en worden de verschillende taken uitgevoerd door de juiste specialisten. Dit zorgt voor heldere communicatie en tijdbesparing. U hoeft niet steeds te overleggen met meerdere partijen, wij nemen alle bouwkundige werkzaamheden voor u uit handen. Zo krijgt u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Bekijk ons portfolio

HAM Vastgoedonderhoud houdt zich dagelijks bezig met alle facetten van bouwkundige werkzaamheden. Neem eens een kijkje bij ons portfolio. Zo krijgt u een idee van ons werk en een indruk van de verschillende mogelijkheden.

 

HAM Vastgoedonderhoud heeft al vele projecten succesvol afgerond. Of het nu gaat om bouwkundige werkzaamheden van moderne appartementen, een historisch pand of een bedrijfsruimte.

Bekijk ons portfolio

Bouwwerkzaamheden laten uitvoeren aan uw vastgoed in de omgeving Velsen-Noord? Bel direct 0251-22 75 19.

Neem contact op