Professioneel renovatiebedrijf in de regio IJmond

Neem contact op

Renoveren is het aanpassen, herstellen, vernieuwen, moderniseren of grondig opknappen van een bestaand pand. Juist uitgevoerde renovatiewerkzaamheden komen de kwaliteit van uw pand ten goede. Een gerenoveerd pand ziet er niet alleen beter uit, maar kan ook geldbesparing opleveren en beter zijn voor het milieu. Renovaties kunnen worden uitgevoerd op oude, monumentale panden, maar ook relatief nieuwe panden kunnen gerenoveerd worden. Voor renovaties bent u bij HAM aan het juiste adres!

HAM heeft jarenlange ervaring op het gebied van schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties. Hierbij moet u denken aan beton- en houtrotreparatie, maar ook aan het vervangen van kozijnen en compleet gevelonderhoud. Dankzij onze brede aandachtsgebieden en ervaringen uit het verleden zijn wij specialisten op het gebied van onderhoud en renovaties. Doordat wij met de beste materialen werken, kan uw pand na afloop van een renovatie of onderhoudsklus weer jaren vooruit.

Mogelijkheden

Op het gebied van renovaties is er bij HAM Vastgoedonderhoud veel mogelijk. Onze voornaamste activiteiten bestaan uit houtrot- en betonreparaties, maar wij zijn ook in staat om gevels te onderhouden en kleine bouwprojecten aan te nemen. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook glas en wandbekleding. Ten slotte kunt u er ook nog voor kiezen om een onderhoudsplan op te stellen. Met een dergelijk plan, die voor een langere periode geldt, kunt u de kwaliteit van uw vastgoed waarborgen.

Vraag een offerte aan voor renovaties

Welke renovatie of welk onderhoud er ook nodig is, HAM Vastgoedonderhoud voert het voor u uit! Kleine of grote reparaties, zakelijk of particulier, bij ons is er van alles mogelijk. Bel 0251-22 75 19 of mail naar info@hamvgo.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. HAM Vastgoedonderhoud is gevestigd in Velsen-Noord, maar ook werkzaam in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij gaan deskundig en professioneel te werk.

Gevelonderhoud

HAM Vastgoedonderhoud zorgt voor uw totale gevelonderhoud. Of het nu gevelrenovatie of -restauratie betreft, metselwerken, voegwerk, gevelreiniging, impregneren of isolatiesystemen, u kunt bij ons terecht.

 

Plan van aanpak
HAM heeft jarenlange ervaring op het gebied van schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in gevelonderhoud. Schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden aan uw huis hangen sterk met elkaar samen. Wanneer uw pand netjes geschilderd wordt, is het wel zo mooi om direct te zorgen dat ook de rest van de gevel er verzorgd uitziet. Een stralend schone gevel geeft uw complete woning of bedrijfspand een nette uitstraling.

 

Tip: Laat ons bij achterstallig onderhoud een gevelinspectie uitvoeren, zodat alle mogelijke gebreken aan de gevel inzichtelijk gemaakt worden, vóórdat men begint aan het schilderwerk.

Na de gevelinspectie ontvangt u van HAM Vastgoedonderhoud een rapport waarin staat welk gevelonderhoud wij voor uw pand adviseren, voorzien van een offerte. Zo weet u precies wat er nodig is om de staat van uw huis of bedrijfspand optimaal te houden.

 

Diverse soorten gevelonderhoud
Er zijn verschillende onderdelen wanneer het op gevelonderhoud aankomt. Betonreparatie is een onderdeel van gevelonderhoud, maar ook de aanpak van voegwerk en metselwerk zijn een onderdeel van het totaalonderhoud van uw gevel.

 

Metselwerk
Onderhoud begint bij de basis. En bij een gevel vormt het metselwerk de basis. Schoon metselwerk is niet alleen decoratief, maar ook noodzakelijk om de waarde van uw pand te behouden. Wij kunnen het metselwerk met hogedrukreiniging schoonmaken en uw woning of kantoorpand zo een opfrisbeurt geven. Maar ook voor ambachtelijk metselwerk kunt u bij ons terecht. Door vorstschade en invloeden van buitenaf kan het metselwerk scheuren. Om te voorkomen dat (een deel van) de gevel loskomt kunnen wij het oude metselwerk vervangen en daarmee scheuren, vochtdoorslag en lekkage in de gevel voorkomen en herstellen.

 

Voegwerk
Bij een gemetselde muur worden ook de voegen onder weersinvloeden na verloop van tijd vuil en poreus. Onze specialisten herstellen de voegen van uw gevel en voorkomen dat deze loslaten. Door de voegen op deze manier te onderhouden voorkomt uw vochtdoorslag en lekkages. Ook kunnen wij uw woning of bedrijfspand voorzien van compleet nieuw voegwerk, mochten de bestaande voegen te slecht zijn om te herstellen.

 

Voorbeelden van gevelrenovatie
Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk ook eens in onze portfolio. Hier ziet u verschillende referenties en ziet u wat gevelonderhoud voor uw woning of bedrijfspand kan betekenen. Neem gerust contact met ons op voor een referentieproject bij u in de buurt.

Bekijk ons portfolio

Voor renovaties en beton- of gevelwerk belt u direct naar HAM Vastgoedonderhoud via 0251-22 75 19.

Neem contact op