Schildersbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de regio IJmond

Neem contact op

HAM Schilderwerken is een schildersbedrijf dat al bestaat sinds 1894. We hebben dan ook een rijke traditie en historie op het gebied van schilderwerken. Omdat wij al meer dan 100 jaar actief zijn, is onze kennis uitzonderlijk hoog. 

Dankzij onze brede aandachtsgebieden en ervaringen uit het verleden durven wij ons inmiddels specialisten op het gebied van onderhoud, renovaties en schilderwerken te noemen. Het schildersbedrijf van HAM is in staat om vakwerk af te leveren met een lange levensduur. Hierdoor blijft de waarde van uw onroerend goed gewaarborgd en kan uw pand weer jaren vooruit.

Het schilderen van woningen en gebouwen

Door het klimaat in ons land en de weersinvloeden die dit klimaat met zich meebrengt, hebben onze woningen en gebouwen onderhoud nodig. Daarnaast ziet een goed onderhouden pand er natuurlijk ook mooier uit. Door uw pand eens in de zoveel tijd te laten verven, blijft de kwaliteit van het pand gewaarborgd. Daarnaast kan het schildersbedrijf van HAM ook worden ingeschakeld om oude woningen en gebouwen in een hedendaags jasje te steken. Dit doen wij door nieuwe kleuren verf op buitenmuren, kozijnen en deuren aan te brengen.

 

De beste verf
Schilderbedrijf HAM Schilderwerken maakt gebruik van een gespecialiseerd verfbestek om de klimaatinvloeden in ons land het hoofd te bieden. Door onze jarenlange ervaring te combineren met verf van professionele verfleveranciers, zorgen wij ervoor dat uw woning of gebouw de best mogelijke laag verf krijgt. Met deze handelswijze garanderen wij zowel duurzaamheid als een mooi eindresultaat, geschikt voor elk weertype.

 

Vraag een offerte aan voor schilderwerk
Wat er ook te schilderen valt, HAM Schilderwerken schildert het! Binnen schilderen, buiten schilderen, zakelijk of particulier, alles is mogelijk. Bel 0251-22 75 19 of mail naar info@hamvgo.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. HAM Schilderwerken is gevestigd in Velsen-Noord, maar ook werkzaam in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij gaan overal deskundig en professioneel te werk.

Binnen schilderen

HAM Schilderwerken is specialist in schilderwerken, binnen en buiten. Wij zorgen ervoor dat uw houtwerk en muren binnen compleet strak en streeploos worden geschilderd. Dankzij jarenlange ervaring en kennis, zijn wij in staat onze opdrachtgevers op een breed vlak te adviseren met betrekking tot verfsystemen, kleurtoepassingen en milieuaspecten. Binnen schilderen? Neem contact op met HAM Schilderwerken.

 

Kleuradvies
Wij geven u graag kleuradvies over de te gebruiken kleuren in uw huis of bedrijf. Wat u ook te schilderen heeft, HAM Schilderwerken schildert het! Binnen, buiten, zakelijk of particulier. Kijk vooral bij onze referenties om te zien wat eerdere opdrachtgevers over ons hebben gezegd.

 

Binnen schilderwerk
Wilt u hout opnieuw laten schilderen of houten deuren en kozijnen lakken? Wij kunnen u prima adviseren bij al het binnenschilderwerk. Zowel voor grote als kleine projecten kunt u gebruik maken van onze professionele diensten. Hierbij hanteren wij duurzame en verantwoorde materialen. Zowel onze opdrachtgevers als maatschappelijke verantwoording spelen binnen ons bedrijf een belangrijke rol.

 

Wat kunt u laten schilderen?
Als wij zeggen dat wij alles schilderen, bedoelen we ook echt alles. Denk aan het schilderen van muren, kozijnen, keukens, deuren en trappen. De slaapkamer opnieuw laten schilderen of de woonkamer een nieuwe look? De keuken verven, de trap lakken of binnendeuren schilderen? Maak uw wensen kenbaar, wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. HAM Schilderwerken levert kwaliteit met een duurzaam resultaat. Heeft u buitenschilderwerk zoals gevels en buitenmuren? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

 

Offerte binnen schilderen?
Heeft u interesse in één van de schildersklussen van HAM Schilderwerken? Zowel voor de kleinere schildersklus als een groter aannemersproject. Voor het onderhoud van vastgoed kunt u uitstekend bij ons terecht. Mail info@hamvgo.nl of bel met 0251-22 75 19 en vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak. HAM Schilderwerken, specialist in het binnenschilderwerk van muren, kozijnen, plafonds, deuren, keukens en trappen.

Buiten schilderen

Niet alleen verdient het binnenschilderwerk zo nu en dan aandacht, ook buitenshuis is onderhoud onontbeerlijk. Denk bijvoorbeeld eens aan de raamkozijnen, buitendeuren, borders, houten gevels en daklijsten. Goed en tijdig onderhoud is de basis voor de duurzaamheid van uw pand. Door de inzet van professionele schilders heeft u er geen omkijken naar. Wij zorgen er ook voor dat houtwerk en muren binnen, compleet strak en streeploos worden geschilderd.

 

Complete service onder één dak
Service voor de klant: de complete opdracht onder één dak. Bovendien is het mogelijk een onderhoudsplan voor een langere periode op te stellen. Zo blijft de kwaliteit van uw vastgoed gewaarborgd.

 

Wij schilderen alles!

HAM Schilderwerken is inzetbaar voor grote en kleine projecten. Wij kunnen het gehele pand voor u schilderen, evenals meerdere panden. Denk aan het schilderen van buitenmuren, buitenwerk, gevels, kozijnen, tuinhuisjes, etc. Wij schilderen alles! Neem contact op voor de mogelijkheden. U geniet van hoge kwaliteit en een duurzaam resultaat. Ook voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij hebben de expertise in huis om de hoeveelheid werk en de beste methode in te schatten.

 

Vraag een offerte aan voor buitenschilderwerk
Wat u ook te schilderen heeft, HAM Schilderwerken schildert het! Binnen schilderen, buiten schilderen, zakelijk of particulier. Kijk vooral bij onze referenties om te zien wat eerdere opdrachtgevers over ons te melden hebben. Bel 0251-22 75 19 of mail naar info@hamvgo.nl. HAM Schilderwerken is gevestigd in Velsen-Noord en ook werkzaam in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij gaan deskundig en professioneel te werk.

Vraag direct een offerte aan voor uw schilderwerk in de regio Velsen-Noord. Bel 0251-22 75 19 of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op